Gezellige Kerstdagen en een Prachtig 2019

Maandag 18 december 2018

Lieve lezers,

Eindelijk weer een berichtje. Wij zijn nu drie weken in Nederland en genieten van alle warmte en gezelligheid van familie en vrienden. Het weer vinden wij iets minder en het was lang geleden dat we koude voeten hadden.

Het is heerlijk om weer in het appartement in Hilversum te wonen. Wat een luxe en wat een ruimte, dat waren we niet meer gewend. En dan al die lekkere dingen die je hier in de winkels kan kopen. Heel verleidelijk! Maar we houden ons in…..

Gezellige Kerstdagen en een Prachtig 2019!

De nieuwe knie zit er goed in en ik doe mijn best om allerlei gymnastische toeren uit te halen, zodat ik straks weer als volledig bemanningslid bij Jonas op kan stappen.

We zijn van plan om in januari een toertje door Nederland te maken en bij een aantal vrienden en familie op bezoek te gaan. Dus als je ons nog niet gezien hebt, nog even geduld!

Wij wensen jullie hele gezellige feestdagen met jullie geliefden om jullie heen. Wij gaan dat ook doen. Voor allemaal een warme groet van Jakob en Hanny.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized op door .

Over Hanny Vlaskamp

Sinds juni 2015 zeilen Jakob en ik de wereld rond. Wat een heerlijk leven is dat. In mijn werkende leven reisde ik ook veel als CQA-consultant. Mede daardoor is mijn nieuwsgierigheid naar landen en culturen gewekt. Het is zo heerlijk om blije, tevreden mensen te ontmoeten, die geen zorgen hebben over hun bezittingen, want ze hebben niks. Gelukkig begrijpen mijn kinderen en kleinkinderen hoe bijzonder het is voor ons om deze reis te maken. We vliegen twee maal per jaar naar Nederland om vrienden en familie te knuffelen, zodat ze ons niet vergeten.

9 gedachten over “Gezellige Kerstdagen en een Prachtig 2019

 1. Pauline

  Lang geleden dat wij gereageerd hebben, maar in gedachte zijn we bij jullie!
  Hoewel we moeten toegeven dat we niet alle berichten bij houden, blijven we het leuk vinden.
  Hopelijk krijgen we de kans jullie te zien voordat jullie weer op avontuur gaan.
  Trots op jullie! Lieve groeten en hele fijne feestdagen gewenst vanuit Schoonhoven.
  Pauline en Jan

 2. Trees Zetzema

  Hele gezellige kerstdagen en een mooi en gezond 2019 wensen we jullie toe.
  Hartelijke groeten uit Monnickendam.

 3. Ellen

  Ook ik wens jullie hele fijn en gezellige feestdagen in de Meent! Weer heerlijk even thuis te zijn lijkt me. Ik hoop dat we elkaar zullen zien in het nieuwe jaar.
  Alle goeds voor 2019! Ellen

 4. Peter palmboom

  Hallo hannie en jacob,

  Wat leuk dat jullie in nl zijn, zouden het heel leuk vinden als jullie langskomen, wij wonen op de beltmolen 26 in mijdrecht.

  Peter en leny palmboom vd Chara
  0653955584

 5. Joop en Marijke

  Ha Jacob en Hanny, bedankt voor jullie goede wensen.
  Ook voor jullie gezellige kerstdagen en een gezond en avontuurlijk nieuwjaar!
  Fijn om te lezen dat je nieuwe knie het goed doet, Hanny!
  Een hartelijke groet,
  Joop en Marijke

 6. Ria van Kleeff

  Ha Jacob en Hannie,

  Leuk dat jullie weer even in Nederland zijn.En wat lees ik nou, Hannie, een nieuwe knie? Heel veel beterschap. En goed oefenen maar!
  Vocalis is weer lekker aan het zingen. Zaterdag doe, ik hoop ik, weer mee, want de griep kwam langs!
  Maar met alle perikelen erbij wens ik jullie een hele fijne kerst en een heel voorspoedig 2019! Misschien tot kerstavond?
  We zijn trouwens volop bezig met het 100-jarig jubileum. We pluizen het archief van Schiedam na op krantenartikelen en andere geschiedenis van het koor. Zaterdag 30 maart geven we een jubileumconcert! Ja, in de Grote Kerk.

 7. Chris

  Hoi Jakob en Hannie,

  ik wens jullie en jullie vrienden en familie fijne tijd in Nederland, fijne feestdagen en een bijzonder goed en gezond 2019

  Feliz Navidad, prospero ano y felicidad

  Chris

 8. Marja

  Dank Hannie en Jacob.
  Fijn dat het goed gaat met je knie.
  Jullie ook fijne feestdagen.Zie jullie misschien
  met Kerst in de Spiegelkerk.
  Groet
  Marja

 9. Renger & Christine

  Beste Jakob, lieve Hanny,
  Ook jullie wensen wij mooie en fijne feestdagen en een fantastisch nieuw jaar – in goede gezondheid en met weer prachtige reizen, het varen, mooie havens en fijne contacten! En geniet van je bezoek aan dit winterse land, zo heel anders dan de Pacific!
  Hartelijke groet en liefs van Renger en Christine

Reacties plaatsen niet mogelijk.