Weer een stapje verder

Gister tussen de buien door de boot via grijs nu GOUD gemaakt met Primacon. Is het niet prachtig? Straks gaat de antifouling eroverheen.

IMG_0903

IMG_0904

Ook kregen we foto’s van de hoes die we voor de bijboot hebben laten maken. Beetje lui van mij, maar nu is het wel goed en klaar!

 

Dit bericht werd geplaatst in de boot, Uncategorized op door .

Over Hanny Vlaskamp

Sinds juni 2015 zeilen Jakob en ik de wereld rond. Wat een heerlijk leven is dat. In mijn werkende leven reisde ik ook veel als CQA-consultant. Mede daardoor is mijn nieuwsgierigheid naar landen en culturen gewekt. Het is zo heerlijk om blije, tevreden mensen te ontmoeten, die geen zorgen hebben over hun bezittingen, want ze hebben niks. Gelukkig begrijpen mijn kinderen en kleinkinderen hoe bijzonder het is voor ons om deze reis te maken. We vliegen twee maal per jaar naar Nederland om vrienden en familie te knuffelen, zodat ze ons niet vergeten.

2 gedachten over “Weer een stapje verder

  1. Rob

    Wow, dat ziet er goed uit jammer voor de “look” dat de AF er over heen gaat maar het blijft een gouden schip

Reacties zijn gesloten.