Wat een geluk!

Het is al 10 dagen mooi weer en het schuur en verfwerk gaat geweldig. Dat is toch echt mazzel!

        

Peter zet nu de laatste laklaag op de boeg nadat ze met zn allen het onderwaterschip hadden kaal gemaakt.

                            

Daar mag ik nu allelei vrolijke kleurtjes opsmeren. Het moeten 7 of 8 lagen worden.

Vanmorgen is de nieuwe schroef bevestigd door fima Drinkwaard. Dat ging heel goed en was meer dan nodig! De oude schroef was bijna gatenkaas.

We gaan nog een poosje lekker verder.

Dit bericht werd geplaatst in de boot, Uncategorized op door .

Over Hanny Vlaskamp

Sinds juni 2015 zeilen Jakob en ik de wereld rond. Wat een heerlijk leven is dat. In mijn werkende leven reisde ik ook veel als CQA-consultant. Mede daardoor is mijn nieuwsgierigheid naar landen en culturen gewekt. Het is zo heerlijk om blije, tevreden mensen te ontmoeten, die geen zorgen hebben over hun bezittingen, want ze hebben niks. Gelukkig begrijpen mijn kinderen en kleinkinderen hoe bijzonder het is voor ons om deze reis te maken. We vliegen twee maal per jaar naar Nederland om vrienden en familie te knuffelen, zodat ze ons niet vergeten.